Spezilla Tube Co., Ltd.

Spezilla Tube Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: SPEZILLA
Αριθμός Υπαλλήλων: <100 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις: < US$ 30000000.00
Ιδρύθηκε Έτος: 2011
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περιγραφή Εταιρείας
Η Co. σωλήνων Spezilla, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής ειδικότητας του ανοξείδωτου εξαιρετικής ποιότητας, κράμα νικελίου και άλλα υψηλά προϊόντα σωληνώσεων κραμάτων που σχεδιάζονται στις προδιαγραφές βιομηχανίας και πελατών. Η επιχείρηση είναι με κεντρικά γραφεία στη Σαγκάη, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, και οι μύλοι παραγωγής, που βρίσκονται σε Zhejiang, έχουν μια άριστη φήμη ως αξιόπιστο και ανταγωνιστικό κατασκευαστή υψηλού - προϊόντα ποιοτικών σωληνώσεων.

Το Spezilla παράγει ενωμένος στενά, που ενώνει στενά & συμένος, και η χωρίς συγκόλληση σωλήνωση και οι σωλήνες, τα υλικά περιλαμβάνουν το ανοξείδωτο, το ντούμπλεξ, το κράμα νικελίου, το τιτάνιο και άλλα υψηλής αντοχής, αντιδιαβρωτικά κράματα. Σαν κατασκευαστή σωληνώσεων ανοξείδωτου πρεμιέρας, Spezilla προσφέρει τώρα τα προϊόντα σωληνώσεων για μια ευρεία ποικιλία των αγορών και των εφαρμογών τελικής χρήσης, όπως η σωλήνωση λεβήτων, η σωλήνωση ανταλλακτών θερμότητας, η σωλήνωση συμπυκνωτών, η σωλήνωση αεροψυχραντήρων, η σωλήνωση ενοργάνωσης και η σωλήνωση κ.λπ. ποτών. 

Το Spezilla είναι ISO9001: 2008 επικυρωμένο. Από την έναρξη της επιχείρησης, Spezilla έχει στρέψει την αποστολή του για να γίνει η καλύτερη επιλογή για τα προβλέψιμων και απόδοση-βασισμένης στο ανοξείδωτου σωληνώσεων προϊόντα ποιότητας. Αυτό που χωρίζει Spezilla από τους ανταγωνιστές του είναι η κίνηση για να υπερέχει στην παροχή των σωστών προϊόντων, την υψηλότερη απόδοση ποιότητας και τιμών που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σημερινών κατασκευαστών. 

Υπερηφανευόμαστε για τη δυνατότητά μας να ανταποκριθούμε αμέσως στα αιτήματα πελατών. Η εμπειρία και η προσαρμοστικότητά μας επιτρέπουν σε μας για να εκπληρώσουν τις διαταγές γρήγορα, ακόμη και για τις ειδικές απαιτήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε δεσμευμένοι να καταστήσουμε κάθε επιχειρησιακή σχέση αμοιβαία ευεργετική, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος Spezilla και να μας αφήσει να σας παρουσιάσουμε τη διαφορά που μπορούμε να κάνουμε.

Προϊόντα:

Προσφέρουμε έναν περιεκτικό τρέξαμε τη σειρά της σωλήνωσης, τα οποία είναι διαθέσιμα στα διάφορες μεγέθη, τις διαστάσεις, τις μορφές, κ.λπ. με τις προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες. Αυτή η σωλήνωση κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας την αρίστης ποιότητας πρώτη ύλη και την περίπλοκη τεχνολογία στην ακριβή εμμονή στους διεθνείς ποιοτικούς κανόνες. Η σωλήνωσή μας θαυμάζεται από τους πελάτες για τη διαστατική ακρίβεια, την ανυψωμένη διάρκεια, τα μακρά ζωή και τη διάρκειά τους που προσφέρουμε επίσης την προσαρμογή ακριβώς σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη. Τα υλικά μας περιλαμβάνουν:

Το ανοξείδωτο/το διπλό & έξοχο διπλό ανοξείδωτο/έξοχο Ferritics & Ferritics/το νικέλιο αναμιγνύουν/κράματα χαλκού/τιτάνιο κ.λπ.

Βιομηχανία εξυπηρετούμε:

Τα προϊόντα ανώτερης ποιότητάς μας βρίσκουν την εφαρμογή στις διάφορες βιομηχανίες όπως:

Έλαιο & αέριο/ηλεκτρική παραγωγή/χημική ουσία/πετροχημικό/τρόφιμα & γαλακτοκομείο/ποτό/γενική εμπορική/εμπορική επιχείρηση κ.λπ.

Η αγορά εξαγωγών μας: 

ΗΠΑ/Καναδάς/UK/Βέλγιο/Ισπανία/Γαλλία/Πολωνία/Βουλγαρία/Αζερμπαϊτζάν/Δημοκρατία της Τσεχίας/Μεξικό/Χιλή/Κολομβία/Κόστα Ρίκα/Ουρουγουάη/Αργεντινή/Παραγουάη/Ισημερινός/Περού/Βενεζουέλα/Ταϊλάνδη/Ινδονησία/Σιγκαπούρη/Μαλαισία κ.λπ.

 

Η αποστολή μας:

Η αποστολή μας είναι κατασκευή η φήμη μας με την παροχή υψηλή - ποιοτικά προϊόντα την ασύγκριτη αξιοπιστία και την εγγυημένη απόδοση. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή σε σας τις καλύτερες λύσεις για να γίνουμε οι εμπιστευμένοι συνεργάτες σας. 

Οι τιμές μας:


1. Άκουσμα & σεβασμός


2. Δέσμευση για την τελειότητα


3. Επικοινωνία


4. Εργασία ομάδας


5. Καινοτομία


6. Σεβασμός του περιβάλλοντος